SMC SportMáx

smcSMC SportMáx, onderdeel van De Kempen Vitaal BV, is hét sportexpertise centrum van Nederland, dat inspeelt op de toenemende behoefte aan verantwoord bewegen, sporten en presteren. Het team bestaat daarom uit de beste sportartsen en bewegingswetenschappers binnen hun expertise.

SMC SportMáx helpt (top)sporters het beste uit zichzelf te halen op een bewuste en verantwoorde manier, door de krachtige combinatie van medische expertise en wetenschappelijke expertise op het gebied van bewegen en gezondheid. Daarbij blijft SMC SportMáx zichzelf innoveren door onderzoek te doen naar nieuwe trends in de wereld van sport en gezondheid en door te handelen vanuit de behoefte van de sporter.

SMC SportMáx heeft als USP de wielersport. In het nieuwe Cycle Performance Center worden topwielrenners medisch begeleid. Ook recreanten die verantwoord willen sporten kunnen hier terecht.

SMC SportMáx werkt nauw samen met het Máxima Medisch Centrum.

REQU Business Solutions levert de controller voor de organisatie. De opdracht omvat onder meer:

  • Het voeren van een complete boekhouding c.q. administratie ten behoeve van de opdrachtgever, het voorbereiden van jaarstukken voor de accountant, het voorbereiden c.q. verzorgen van belastingaangiften en de eventuele vervolgen daarop.
  • Opleiden en controleren van administratieve medewerk(st)ers
  • Zorgen voor efficiënte administratieve werkwijzen en procedures
  • Verzorgen van financiële rapportages
  • Adviseren aan de directie