Over ons

REQU Business Solutions is een mensenbedrijf waar betrokken, hoogopgeleide en enthousiaste mensen werken. Vanuit verschillende achtergronden en disciplines vormen zij samen een rijke bron van kennis en ervaring. Zo kunnen we onze cliënten altijd datgene bieden dat bij hen past. Wij zijn gevestigd in Eindhoven maar onze mensen zitten verspreid over het hele land.

drs. Saida Ameziane
Adviseur / Partner
Saida beschikt over specifieke expertise op het gebied van zorgverkoop en zorginkoop. Zowel de Medisch Specialistische Zorg als de Geestelijke Gezondheidszorg behoren tot haar ervaringsgebied. Als Hoofd Zorgverkoop in een STZ ziekenhuis was zij eindverantwoordelijk voor de contractering van zorgverzekeraars. Tevens maakte zij onderdeel uit van het management team en gaf zij leiding aan een team van hoogopgeleide professionals. Saida beschikt over de competentie om complexe vraagstukken snel te doorgronden en verbanden te leggen. Daarnaast is Saida in staat om mensen te motiveren en vormt zij een bindende schakel tussen (bedrijfs)management en de specialist.
Nienke van Stipriaan, MSc
Adviseur
Nienke beschikt over brede kennis en expertise op het terrein van Medisch Specialistische Zorg. Zowel de gebieden Zorgverkoop, Marktonderzoek en Planning & Control zijn Nienke niet onbekend. Deze brede kennis en expertise in combinatie met een sterk analytisch vermogen, maken Nienke in staat om complexe vraagstukken snel te doorgronden en een adequate analyse op te zetten. Nienke kan daarnaast omschreven worden als een enthousiaste, hardwerkende collega met een sterke hands-on-mentaliteit. Naast deze eigenschappen weet Nienke van aanpakken en denkt ze proactief mee om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Alex Benedict
Finance Professional / Partner
Alex is een allround financieel manager. Een praktijkman die ervaring heeft opgedaan in alle lagen van Finance & Control binnen de grafische industrie, uitgeverijen, sales organisaties en de afgelopen zes jaar in de zorgsector. Als controller maakte hij deel uit van het management team en was hij vaak eindverantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast heeft Alex ruime ervaring opgebouwd als (hands on) business controller. Door een lange carrière beschikt hij naast de reguliere competenties die van een financiële professional verwacht mag worden, over het vermogen om strategie te vertalen naar dagelijkse praktijk. Hierbij vormt hij de bindende schakel tussen management en uitvoerende. Daarnaast is Alex relativerend en beschikt hij over een gezonde dosis humor.